x-products:

Professionele bescherming van top tot teen: Met de werkveiligheidsproducten van uvex worden de dagelijkse werkzaamheden aanzienlijk veiliger! In onze rubriek x-products vindt u regelmatig nieuws over onze werkveiligheidsproducten: Uitgebreide productinformatie, interessante achtergrondinformatie over de toepassingsgebieden en nog veel meer!

Van gehoor- en ademhalingsbescherming tot veiligheidshandschoenen en veiligheidsschoenen, biedt uvex u alles voor professionele en veilige beschermingsmiddelen.

Werkveiligheid is onze passie: Daarom willen we niet alleen onze producten aan u introduceren in dit blog, maar ook uitleggen waarom ze zo belangrijk zijn voor uw werkplek. Want werkveiligheid is niet alleen kleding – werkveiligheid is ook kennis!

Het uvex x-pertblog – door experts, voor experts op het gebied van werkveiligheid! Hebt u vragen over onze producten, hun toepassingsgebieden of over werkveiligheid in het algemeen? Neem hier contact met ons op of gebruik de commentaarfunctie onder onze bijlagen in het blog. We helpen u graag verder!